Opleiding risicobeheer

Naast de opleidingen die afgesloten kunnen worden met een officieel door het ministerie van Justitie erkend diploma, verzorgt MINERVA nog een aantal specialistische opleidingen die afgesloten worden met een schoolcertificaat. Één daarvan is het certificaat voor Risicobeheer.

Naast andere leidinggevenden in de onderneming of instelling, zal in het bijzonder het kader van de beveiliging, nauw betrokken zijn bij risicobeheersing. Als kaderlid zult u een goede kennis moeten hebben van preventieve maatregelen, diverse risico's en crisisbeheer.

Om de opleiding te mogen volgen dient u in het bezit te zijn van het Vakdiploma Beveiliging of het Certificaat Beveiliging C.

Wijze van studeren

Het betreft een schriftelijke opleiding die op elk gewenst moment gestart kan worden. De duur van de opleiding is circa zes maanden. De toets wordt afgenomen bij MINERVA te Almere.

Studiegids aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus risicobeheer? Of over één van onze andere opleidingen, trainingen of cursussen? Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids aan.

Minerva studiegids aanvragen

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren